Day 3 London

 Hi again!!

En aquest tercer dia, que ha eixit prou plujós, ens hem endinsat en l'època victoriana (ss. XVIII-XIX), potser l'època de màxim explendor del Regne Unit. Açò va ser degut, en gran part, al matrimoni entre la reina Victòria i el príncep Albert, qui portà una mentalitat molt més oberta, afavorint el desenvolupament de les arts i la ciència al seu país d'adopció.

Després d'un calentet i de treballar en la tasca que se'ns va encomanar ahir, hem començat el matí al Vicoria and Albert Museum, un museu que conté rèpliques d'un munt d'obres d'art d'arreu del món amb la intenció que, ja que no tots podem viatjar a vore els originals, pugam tindre una idea del que s'havia fet i es feia en altres parts. De fet, hem trobat una rèplica del Pòrtic de la Glòria, de la Catedral de Santiago de Compostel·la. També conté seccions dedicades a objectes de la vida quotidiana.



Després del kit-kat per a dinar, hem continuat per tota la zona de Kensington i Knightsbridge, llocs que aparegueren en aquesta època i que albergaren l'aristocràcia del moment. De fet, hem passejat pels carrerons de darrere de les mansions per apreciar la diferència entre el que es veu a les grans avingudes i el que era la part destinada als servents i els cavalls.

Hem passat pel famós Harrods i hem acabat amb un altre café i amb una presentació sobre els mitjans de comunicació i la seua importància en la vida quotidiana dels anglesos. A partir d'ací, hem fet una xicoteta discussió sobre com aprofitar-los per a treballar a classe.


Hem acabat un poc cansades, així que anem a preparar ja la tasca de demà i a descansar. Per cert, hem trobat un allotjament que ens ha paregut que estaria bé! (Per si no es veu, és el Ritz!!)

Comentarios

  1. Tindreu molt que contar als alumnes! Sobretot als menuts que no podran gaudir del viatge que feiem tots els anys😪

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La veritat és que estem recordant moltes de les coses que férem amb ells!

      Eliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

DIA 6. IT'S THE FINAL DAY.......... ( Sonia, Lia, Begoña i Silvia)

FINAL DAY OF A STUNNING EXPERIENCE

DIA 4. DESCOBRINT LA OLD TOWN D'EDINBURGH