Dia 3 English for teachers.


 Avui hem decidit que anar caminant fins el lloc de trobada al curs ens aniria bé. Hem recorregut 5 km entre casetes, arbres i algun rierol.

Ja a classe ens han separat per treballar en parelles o grups determinats pels coordinadors del curs. Hem aprés un poc sobre la resta de l'alumnat i també algunes curiositats. Vos les contem:

A Irlanda hi han 8 vegades menys irlandesos que a EEUU, hi han a Irlanda 5 milions d'habitants. 1/3 vivint a la capital. A Irlanda neixen més % de nadons amb els cabells de color roig que a qualsevol altre país.

Ara mateix estem a punt de començar la vesprada on hem de fer una gimkana per Dublín. Creuem els dits😅

Bé a la fi hem arrivat a la casa on dormim. La gimkana ha estat entretinguda i hem conegut un poc més el país. Una de les proves que més ens ha agradat ha sigut la vinculada a Molly Malone. No hi han evidencies que aquest personatge datat del segle XVII existira, però els irlandesos prefereixen pensar que existí. James Yorkston libdedicà una camçò al 1880 i avuí en dia es un himne per als irlandesos. Vos deixem una estatua dedicada i la cançò a que ens referim. Disfruteu-la perquè es ben bonica.


https://youtu.be/ruNdU6bGE5E


Comentarios

  1. Molt interessants eixes curiositats que conteu!!!
    Què tal la gent del curs? hi han de moltes nacionalitats?
    Besets

    ResponderEliminar
  2. Hola Gema, en som de 10 països diferents, encara que entre espanyols i italians farem més del 50% del total.
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  3. Per als irlandesos és un personatge molt important. Descanseu i demà ens conteu més coses. Intenteu fer parelles i grups amb gent d'altres països. Una abraçada.

    ResponderEliminar
  4. Hola Amparo, si, tal com dius totes les tasques son en parelles o amb grups formats per diferents països per tal de forçar que ens comuniquem en anglés. Una forta abraçada

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

DIA 6. IT'S THE FINAL DAY.......... ( Sonia, Lia, Begoña i Silvia)

FINAL DAY OF A STUNNING EXPERIENCE

DIA 4. DESCOBRINT LA OLD TOWN D'EDINBURGH