Dia 6. Glendalogh

 Ja quasi ha arrivat l'hora de tornar. Demà farem la nostra presentació d'un portfoli i en finalitzar agafem l'avió de tornada. Creguem que l'objectiu del curs, millorar la nostra competencia en anglés l'hem complit. 

Vos fem un resum del día. Les primeres tres hores del mati han estat al institut on fem el curs i hem continuat aprenent anglés a través del context on ens trobem. Li ha tocat el torn a Halloween, els seus origens i com els irlandesos dugueren amb ells la festa a EEUU durant els periodes de emigració. La nostra profe avuí 😊:

De vesprada hem continuat aprenent anglés però a un lloc amb una energía especial. El lloc es coneix com glendalough. No sembla una paraula anglesa a que no? Es tracta d'una paraula gaelica. El gaelic ací es llengua cooficial i s'han fet grans esforços perquè no desapareguera. Tornant al fil de la nostra vesprada, a glendalogh que significa la vall dels dos llacs. Aquest lloc va ser des del S VI i durant segles un lloc de referencia monàstica i peregrinatge on es podia sanar l'ànima, i una vegada l'has visitat entes que fos així. Vos deixem algunes imatges del lloc que es quedaran amb nosaltres per sempre.












Comentarios

Entradas populares de este blog

DIA 6. IT'S THE FINAL DAY.......... ( Sonia, Lia, Begoña i Silvia)

FINAL DAY OF A STUNNING EXPERIENCE

DIA 4. DESCOBRINT LA OLD TOWN D'EDINBURGH