DIA 2. PROFES AMB CLASSES ( Sonia, Begoña, Lia i Silvia)

Avuí comencem les classes de 8h fins les 14 h, així donem el primer pas per a millorar les nostres habilitats en anglés.

L'escola ISI Dublín, organitza l'activitat diària en diferents sessions de treball, així treballem les habilitats de forma especifica i coneixem persones de tot el món perquè anem canviant de grup. A primera hora toca gramàtica, la part central de les sessions la dediquem a usos de l'anglès, false Friends... i acabem amb el speaking. 

Cadascuna de nosaltres, estem en grups diferents( segons nivell d'anglès) però ens juntem en la darrera classe de speaking.




L'interessant d'aquesta escola és que a més de treballar la part acadèmica, promoga la relació entre els estudiants per això el primer dia ens van convidar a realitzar un tour per a conèixer la ciutat i saber més de la història d'Irlanda.




La sorpresa ens va esperar fins a arribar a casa, perquè ja de nit vam rebre un correu informant-nos de la cancel·lació de les classes per temporal i aconsellant que ens confinarem l'endemà. 




Comentarios

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

DIA 6. IT'S THE FINAL DAY.......... ( Sonia, Lia, Begoña i Silvia)

FINAL DAY OF A STUNNING EXPERIENCE

DIA 4. DESCOBRINT LA OLD TOWN D'EDINBURGH