DIA 2 i 3 - EDINBURGH

Hola companys i companyes,

Tenim molt que contar-vos!

Ahir com que encara no teníem el resultat del PCR férem de nou la classe online. La classe va ser molt profitosa perquè pel matí estiguérem treballant la gramàtica amb Mark i a la vesprada practicarem l'speaking amb Alan. 

Com pareixeria que açò de la PCR s'estava allargant més del que tocava, el director de l'escola Inlingua (Philip) ens va dir que hui anàrem presencialment i ens faria la prova d'antígens abans de començar.

Així que hui ha sigut tot una expedició anar a l'escola. 

En entrar ens han rebut de meravella. Hem conegut les instal·lacions i a la resta de professorat. 

Hui ja ens sentíem més soltes al parlar i al comunicar-nos. A més a més, hem enriquit el nostre vocabulari i això ho notem quan parlem amb els escocesos.

 

Després hem anat a dinar a un lloc típic escocés que ens havia recomanat Mark a classe on hem menjat Cullen Skink, era com una sopa de peix i estava ben bona. Mentre dinàvem hem rebut el GRAN correu esperat: PCR negativa!!!!!










A l'acabar, hem anat al centre la ciutat i hem realitzat un tour on ens explicaven els llocs que li van inspirar a J.K. Rowling per a escriure les seues novel·les de Harry Potter. I per últim, hem anat a visitar per fora el parlament dissenyat pel gran Enric Miralles. 


I ja per si no teniem prou, quan estavem tornat cap a l'hotel, Philip ens ha cridat dient-nos que l'escola va a tancar el que queda de setmana perquè un professor i un alumne han donat positiu de Covid i per tant, haurem de tornar a fer les classes online... el que faltava... en fi... tota una experiència!









Comentarios

  1. Mare meua xiquetes quina odissea!!!! Al menys feu cara de contentes!!!!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

DIA 6. IT'S THE FINAL DAY.......... ( Sonia, Lia, Begoña i Silvia)

FINAL DAY OF A STUNNING EXPERIENCE

DIA 4. DESCOBRINT LA OLD TOWN D'EDINBURGH