Day 5 London

 Hello, home! Goodbye, London!

Hui ha sigut el nostre últim dia ací. Fa peneta anar-se'n perquè, la veritat, hem descobert coses de Londres i d'Anglaterra en general i la seua cultura que desconeixíem i que, si més no, ens fan entendre un poc més el caràcter especial de la gent d'ací. A més, esperem que tot això ens faça més fàcil crear la curiositat necessària en els nostres alumnes per tal que afronten l'aprenentatge de la llengua amb més il·lusió i no sols com a una assignatura més que han d'aprovar.

Hui hem anat a Richmond, una localitat a sols 3 parades de metro d'on ens hem allotjat, per a vore com viu realment la gent de la zona, ja que, per norma, la gent no viu a la capital, sinó en pobles del voltant, i va a Londres a treballar. 

Curiosament, Richmond va ser una de les ciutats preferides pels monarques anglesos per a establir la cort en certes èpoques, tractant d'allunyar-se de la contaminació que sempre ha caracterizat Londres. De fet, la reina Elizabeth I va morir ací. També han passat per ací Virginia Woolfe o els Rolling Stones, que van començar la seua carrera en un pub que ja no existeix.




Hem passejat per Richmond Park, un dels molts parcs que els reis delimitaven com a propietat privada per a poder caçar. En aquest parc es troba una de les comunitats més grans de cèrvols, cosa que ens ha costat creure perquè no n'hem vist cap. L'explicació és que, en aquesta època de l'any, es permet la caça quan es fa de nit per evitar el creixement desmesurat de la població. Així que "nuestro gozo en un pozo".

Ha sigut un dia plujós (typical English weather) i, en acabar el curs, hem aprofitat per a passejar pel barri i fer algunes compres. En unes horetes ens recollirà el trànsfer per a dur-nos a l'aeroport i estarem prompte amb tots vosaltres!

















Comentarios

  1. Jo tb viuria a eixe lloc tan bonic si fos londinense. Benvingudes a casa!!!

    ResponderEliminar
  2. Welcome come back to "la terreta"😘

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

DIA 6. IT'S THE FINAL DAY.......... ( Sonia, Lia, Begoña i Silvia)

FINAL DAY OF A STUNNING EXPERIENCE

DIA 4. DESCOBRINT LA OLD TOWN D'EDINBURGH