Day 4 London

 Good evening!!

Aquest ha sigut el nostre penúltim dia i, encara que ho estem disfrutant, tenim ganes de tornar a la terreta.

Per a variar una mica, hem començat el dia amb un café i una xarradeta al voltant d'una activitat que havíem de crear per als nostres alumnes a partir d'una notícia d'un diari. Semblava que tornàvem a estar davant d'un tribunal de les opos!!


Després, hem passejat per la City of London, el que era l'assentament original de la ciutat creada pels romans. He visitat el Museum of London, on hem fet el recorregut per la història des de l'aparció de la ciutat fins a l'actualitat, passant per la famosa conquesta d'Anglaterra per William the Conqueror, el gran incendi que destruí gran part de la ciutat vella, o les destrosses que causaren les guerres amb les bombes.




En acabant de dinar, hem passat a una part dins de la City que no té res a vore amb el que tots pensem que ha de ser aquest districte, ja que els edificis no són de nova construcció, sinó que pertanyen al s.XVIII i estan prou descuidats. És la zona on "treballava" Jack the Ripper i està plena de graffitis a les parets i de basura als carrers.




Hem acabat a un pub (typical English) amb un café que no es podia beure (hauríem d'haver demanat a pint, però no ens abellia la cervesa). El tema de hui era el treball amb cançons i llibres des d'un enfocament diferent i més atractiu per als alumnes.

Després de l'obligació ve la devoció, així que hem anat a passejar al nostre aire i a visitar llocs que, per ser més coneguts, no havíem vist encara, com Covent Garden. Donava gust vore la decoració i l'ambient nadalenc que es respira a la ciutat.






Demà serà l'última entrada en aquest blog. Anem a preparar-nos per a l'última ruta maratoniana que ens prepara Francis cada dia.

Bona nit!!



Comentarios

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

DIA 6. IT'S THE FINAL DAY.......... ( Sonia, Lia, Begoña i Silvia)

FINAL DAY OF A STUNNING EXPERIENCE

DIA 4. DESCOBRINT LA OLD TOWN D'EDINBURGH