Day 2 London

 Good evening!! This is our 2nd day in London i hem fet un tour en barco que ens ha portat a Greenwich, famosa perquè ací es troba el famós observatori i el meridià 0, a partir del qual s'estableixen els fusos horaris. És també un ciutat d'especial importància per a Anglaterra ja que tota l'hegemonia que ostentà el país en segles passats va ser possible gràcies a la tasca que es feia ací.

Una pregunta: a banda de la manera òbvia, que seria nadant, i que no és gens recomanable, de quantes maneres penseu que es pot creuar el riu Tàmesis? Hui ho hem descobert, i experimentat. Per descomptat, estan la immensa quantitat de ponts, però també existeixen túnels que travessen el riu per baix. Sembla un poc claustrofòbic, però no ve de més saber-ho (just in case). I una altra manera més original és amb el telefèric!!! I hem pujat!!!!

També ens han contat la història del famós Cutty Sark, nom que la majoria de gent coneix per la marca de whisky (compte!!!) 

A banda de llocs relevants per la seua història, també ens hem endinsat en distrites de nova creació, com Canary Wharf, que fan de Londres una ciutat moderna. Es tracta d'un nou districte financer que et trasllada a ciutats com Nova York i els seus gratacels. La veritat és que hi ha un contrast notable entre aquesta zona i les parts més conegudes de la ciutat, caracteritzades per la seua arquitectura gòtica i els edificis fets amb "brick".


És cert que no és un curs a l'ús. De fet, les classes tenen lloc al carrer i a les cafeteries on comentem tot el que visitem i ens conta el profe. Hui hem acabat el dia al restaurant The Narrow, que pertany al famós xef de la tele Gordon Ramsey.

Hem caminat moltíssim i estem una mica cansades. Anem a carregar piles per a demà, que esperem siga tan bo com el de hui.

Comentarios

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

DIA 6. IT'S THE FINAL DAY.......... ( Sonia, Lia, Begoña i Silvia)

FINAL DAY OF A STUNNING EXPERIENCE

DIA 4. DESCOBRINT LA OLD TOWN D'EDINBURGH