Day 1 London

 Hello from London!!!

Ahir, Amparo i jo vam viatjar a Londres per a fer un curs sobre cultura britànica i com aprofitar-la per a motivar els nostres alumnes en l’aprenentatge de l’anglés. Després d’unes quantes hores de viatge, arribarem al nostre destí a les 4:30 de la vesprada, i ja era de nit fosc!!!


Hem començat el curs aquest matí i, la veritat, no sembla un curs a l’ús donat que no passem temps a classe. Llevat de la primera hora de hui, en què ens hem presentat les 3 participants en el curs (nosaltres i una profe polaca), hem fet un tour per la part de Londres que es va crear el principi de l’època victoriana i que comprén zones com la zona on estan quasi totes les estacions de tren i la British Library, que conté la col·lecció original del rei George III, o Bloomsbury (on està el British Museum).




Hem vist com han anat evolucionant aquestes zones pel que fa al tipus de gent que hi vivia i la que viu ara, o la diferent utilitat que se’ls ha donat a certs edificis, com el University College of London.

Bona nit!! Demà més i, si Déu vol, millor!!!



Comentarios

  1. No ha pogut tindre més sort la Polaca amb les companyes de curs😜

    ResponderEliminar
  2. Aprofiteu al màxim guapes i apreneu tot el q pugueu per a després contar-nos tot allò q siga interessant i profitós perca nosaltres
    Ana

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

DIA 6. IT'S THE FINAL DAY.......... ( Sonia, Lia, Begoña i Silvia)

FINAL DAY OF A STUNNING EXPERIENCE

DIA 4. DESCOBRINT LA OLD TOWN D'EDINBURGH