Dia 4. Activate english for teaching

Avuí hem continuat aprenent anglés a través d'un coneixement més a fons del país. Ha estat el torn de la seua cultura. Així de matí les tasques han estat vinculades amb la música irlandesa i el cinema. Hem aprés la llengua al voltant d'aquests temes. Una de les cançons més conegudes d'Irlanda és "whisky in the jar". Vos deixem una versió interpretada pel grup Thin Lizzy.

https://youtu.be/6WDSY8Kaf6o

Ara anem a vore si sou capaços d'enllaçar correctament aquests instruments tipics irlandesos. Nosaltres hem jugat a les endevinalles i hem encertat bastants.😊



De vesprada les taques han continuat al museu d'arqueologia. Hem tingut que contestar una bateria de preguntes buscant les respostes al propi museu. Son molts els elements que formen part d'aquest museu però ens ha impresionat molt pensar que els vikings feren asentaments per tot arreu creuant mars i oceans amb vaixells com aquest, reproduit a escala real.


Fins demà.🥰


Comentarios

  1. Veig que va tot prou bé! I l'oratge? Jo recorde anar fa molts anys en Halloween també i no he passat més fred en la meua vida! Un abraç.

    ResponderEliminar
  2. Hola Lina, fa bona temperatura, encara que fa vent i plou de tant en tant al llarg del dia. Una abraçada

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

DIA 6. IT'S THE FINAL DAY.......... ( Sonia, Lia, Begoña i Silvia)

FINAL DAY OF A STUNNING EXPERIENCE

DIA 4. DESCOBRINT LA OLD TOWN D'EDINBURGH