Dia 2 Dublín English for teachers 24 d'octubre

 Ahir per la vesprada nit arrivarem a Dublín. Una ciutat que desde'l cel ens ha paregut molt verda i molt extensa, amb poques construccions altes. 

De l'aeroport a la casa d'hospedatge, on ens instal.larem ràpidament. Estem a una zona de la ciutat  molt tranquileta :)

El matí ens ha servit per vore la ciutat de dia i confirmar que és una ciutat respectuosa amb el medi ambient i a més amb gent molt amable que no li costa massa ajudar-te.

Hem fet turisme fins l'inici del curs. Ací vos deixem una foto de la biblioteca del Trinity College

La primera sessió del curs ha consistit en una reunió en grup de totes i tots els participants dels quatre cursos que es realitzen de manera simultània a Dublín durant aquesta setmana. La sessió s'ha dividit en tres parts:

- Presentació dels diferents cursos i presentació dels participants. 

Ens ha tocat parlar davant de tots

- Introducció a la cultura Irish: història desde l'edat del neolític fins l'actualitat, música  popular, tradicions i esports. 

Esta part ens ha fet introduir-nos de plé en la cultura gaelica i prendre consciència del pais al que ens trobem. Ens ha impressionat la capacitat del poble irlandés en adaptar-se, al llarg de la història, a migrar i tornar depenent de les circumstàncies socio-polítiques i econòmiques de cada moment.

- Hem finalitzat programant la jornada de demà, en quant a les tasques que hem de fer i la metodologia de treball que seguirem.

Hem de començar amb una espècie de diari, per completar el nostre portfoli. Per demà hem de reflexionar sobre el nostre treball com docents cadascú desde la perspectiva que li parega més rellevant d'entre: sistema educatiu, desenvolupament professional, metodes d'ensenyament i d'altres. En fí, a fer feineta!




Comentarios

  1. Ja teniu el primer dia superat!

    ResponderEliminar
  2. Que interessant tot el que aneu a fer!!! Gaudiu molt de l'experiènica!!! Vos seguim des de l'IES!!!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

DIA 6. IT'S THE FINAL DAY.......... ( Sonia, Lia, Begoña i Silvia)

FINAL DAY OF A STUNNING EXPERIENCE

DIA 4. DESCOBRINT LA OLD TOWN D'EDINBURGH